Maak kennis met Aya

Maak kennis met Aya

Aya

Graag stellen wij deze mooie jonge dame aan je voor! Haar naam is Aya. Ze is slechts 1 jaar oud en heeft het vooralsnog niet erg getroffen in haar jonge leventje. In mei van dit jaar werd zij gevangen van straat. Ze hield zich schuil in de tuin van een ziekenhuis, verstopt onder de struiken. Een nylonkoord zat nog om haar nek en was op een afschuwelijke manier ingegroeid in de huid. We hebben hier een filmpje van en foto’s maar we vinden het niet nodig om deze te tonen. De manier waarop Aya werd gevonden doet vermoeden dat ze ontsnapt is bij de gypsy’s vandaan. Aya heeft alle noodzakelijke zorg ontvangen en is nu, twee maanden later, goed genezen.
Hoewel ze makkelijk een trauma had kunnen overhouden aan deze vreselijke gebeurtenis en de pijn die zij moet hebben doorstaan, is dat niet het geval.
Aya is zeer lief in haar gedrag naar mensen toe. Ze geniet enorm van de aandacht en zorg die ze krijgt. Aya is ondanks alles gewoon een lief en sociaal meiske. Ook tegen andere honden en met katten is ze hartstikke vriendelijk. Zo’n meiske moet wel bijzonder zijn. Zoveel ellende al meegemaakt en toch zo vreselijk lief. Wie geeft Aya het mooie leven wat ze verdient?

Geslacht

Teef

Leeftijd

1 t/m 3 jaar

Verblijfplaats

Nederland

Grootte

55

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 3 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 370,- per hond. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 335,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00
Deze kosten zijn excl. de kosten die de dierenarts rekent voor de importregistratie. Deze kosten wisselen per dierenarts.

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Verblijfplaats/Shelter:

Nederland

Media: