Maak kennis met Aspen

Maak kennis met Aspen

Aspen

  • Geslacht: gesteriliseerd teefje
  • Geschatte geboortedatum: 09-09-2019
  • Soort: Mix medium, ± 50cm hoog

Aspen is sinds februari 2024 in Nederland. Zij heeft lange tijd in een public shelter in Roemenië gezeten waar zij haar leven niet meer zeker was. Gelukkig kon zij in gastopvang komen in Nederland! Nu is zij op zoek naar een gouden mandje waar ze voor altijd mag blijven.

Ze wordt omschreven als een vrolijke en lieve hond met een geweldig karakter. Ze heeft even de tijd nodig om je te leren kennen maar dat duurt niet lang. Ze kijkt even de kat uit de boom en dan wint de nieuwsgierigheid het. Ze gaat graag mee uit wandelen. Ze houdt van lekkere lange wandelingen. Ze loopt goed mee aan de lijn en is zindelijk.
Aspen kan met andere honden maar beslist niet met honden die kleiner zijn dan zij zelf. Dit is iets om goed alert op te zijn.
Aspen is nu op zoek naar mensen die net zo lief zijn als zij zelf om leuke dingen mee te ondernemen. Wie is er al verliefd op deze mooie blondine?
Aspen  zoekt een baasje/vrouwtje met enige ervaring met honden.

Geslacht

Teef

Leeftijd

4 jaar t/m 7 jaar

Verblijfplaats

Nederland

Grootte

50

Meer informatie:

Aspen is gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper en heeft de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Aspen beschikt over een paspoort en een chip.

De adoptiebijdrage bedraagt € 370,- per hond. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 335,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00
Deze kosten zijn excl. de kosten die de dierenarts rekent voor de importregistratie. Deze kosten wisselen per dierenarts.

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Verblijfplaats/Shelter:

Gastopvang in Nederland

Media: