Maak kennis met Angel

Maak kennis met Angel

Angel

  • Geboortejaar: ± 2017
  • Soort: medium 50 cm hoog
  • Geslacht: teefje gesteriliseerd

Angel, een mooie lieverd met een groot hart. Zij is zo ontzettend blij en dankbaar wanneer ze aandacht krijgt van iemand dat ze dan helemaal begint te huilen. Eenmaal knuffelend met Angel is het moeilijk om weg te komen. Ze laat je niet graag gaan. Zo enorm is deze lieverd gesteld op het krijgen van aandacht. In mei 2023 is zij gevangen van straat en in de shelter terecht gekomen maar het asielleven valt haar steeds zwaarder. Ze mist zo enorm de zorg en liefde van een eigen familie dat ze elke dag treuriger wordt. Daarom gunnen we haar enorm haar eigen liefdevolle thuis.
Angel is uitstekend in haar gedrag naar andere honden toe. Wie ziet het helemaal zitten met deze enorme schat?

Het geboortejaar van Angel is geschat op ± 2017.

Wanneer u interesse heeft in Angel gaan wij meer informatie opvragen in Roemenië. Zodra een adoptant zich meldt kan deze lieverd reizen naar Nederland.

Geslacht

Teef

Leeftijd

4 jaar t/m 7 jaar

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

50

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 8 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 370,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 335,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00
Deze kosten zijn excl. de kosten die de dierenarts rekent voor de importregistratie. Deze kosten wisselen per dierenarts.

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Verblijfplaats/Shelter:

huidige verblijfplaats: asiel in Roemenië (in een zogenaamd dodingscentrum)

Media: