Maak kennis met Amber

Maak kennis met Amber

Amber

  • Geboortejaar: ± 2021
  • Soort: medium 50 cm hoog
  • Geslacht: teefje gesteriliseerd

Deze prachtige lieverd is Amber. Begin 2023 is zij in de shelter terecht gekomen. Ze was weggehaald bij de gypsy’s vandaan waar honden doorgaans niet de beste verzorging krijgen.
Wat haar verleden ook is, Amber heeft nog alle vertrouwen in de mensheid en is bijzonder lief voor ons soort! Ze heeft nog steeds veel liefde te geven en hoopt op een baasje/vrouwtje dat haar deze onvoorwaardelijke liefde ook teruggeeft.
Amber is zeer vriendelijk naar alle andere honden toe en maakt met niemand problemen.
Ze is gewoon een lief en leuk meiske met tot nu toe veel pech in haar leven en ze hoopt op een heerlijke toekomst! Dat het geluk maar snel haar kant op mag komen! Wie valt er als een blok voor Amber?

Het geboortejaar van Amber is geschat op ± 2021.

Wanneer u interesse heeft in Amber gaan wij meer informatie opvragen in Roemenië. Zodra een adoptant zich meldt kan deze lieverd reizen naar Nederland.

Geslacht

Teef

Leeftijd

1 t/m 3 jaar

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

50

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 8 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 370,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 335,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00
Deze kosten zijn excl. de kosten die de dierenarts rekent voor de importregistratie. Deze kosten wisselen per dierenarts.

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Verblijfplaats/Shelter:

huidige verblijfplaats: asiel in Roemenië (in een zogenaamd dodingscentrum)

Media: