Maak kennis met Adel

Maak kennis met Adel

Adel

  • Geboortejaar: ± 2021
  • Soort: medium 55 cm hoog
  • Geslacht: teefje gesteriliseerd

Deze mooie fluffy dame is Adel. Zij zit ± 1 jaar in de shelter. Adel had destijds enkele nog kleine pups bij haar. Enkele van deze pups zijn overleden en andere zijn inmiddels gelukkig geadopteerd. Adel zelf wacht echter nog steeds op haar liefdevolle thuis.
Ze is een lieve en actieve knuffelkont. Ze houdt van rennen en spelen! Verdrietig genoeg krijgt ze daar in de shelter maar weinig kansen voor. Adel is daarnaast altijd op zoek eten! Dol op de aandacht die ze van mensen krijgt. En hebben die mensen wat lekkers bij zich? Dan is Adel extra blij!
Adel is bijzonder goed met andere honden.
Samenvattend: Adel is gewoon een echte lieverd die een lieve, actieve familie verdient die leuke dingen met haar gaat ondernemen!

Wanneer u interesse heeft in Adel dan gaan wij meer informatie opvragen in Roemenië. Zodra een adoptant zich meldt kan deze lieverd reizen naar Nederland.

Geslacht

Teef

Leeftijd

4 jaar t/m 7 jaar

Verblijfplaats

Roemenië

Grootte

55

Meer informatie:

De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 8 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

De adoptiebijdrage bedraagt € 370,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
– De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 335,00
– De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
– Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00
Deze kosten zijn excl. de kosten die de dierenarts rekent voor de importregistratie. Deze kosten wisselen per dierenarts.

Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

Verblijfplaats/Shelter:

huidige verblijfplaats: asiel in Roemenië (in een zogenaamd dodingscentrum)

Media: