Om ontsnappen te voorkomen van zojuist geadopteerde honden stellen wij het gebruik van een veiligheidstuigje ook wel anti ontsnappingstuigje verplicht. Dit geldt zowel voor adoptiehonden als honden die in gastopvang komen.

Wij werken hiervoor samen met http://www.veiligheidstuigjes.nl 

De veiligheidstuigjes zijn op voorraad waardoor de levering snel is. Vandaag besteld en betaald = uiterlijk de volgende werkdag op de post! Een veiligheidstuigje of anti ontsnappingstuigje bevat altijd een band achter de voorpoten en een band om de buik. Deze modellen zijn in een dierenwinkel nauwelijks verkrijgbaar. Via de site www.veiligheidstuigjes.nl zijn er 3 modellen veiligheidstuigjes beschikbaar;

  • model No escape: de naam zegt het al een veiligheidstuigje of anti ontsnappingstuigje waaruit ontsnappen wel heel moeilijk wordt gemaakt! Met dubbele ringen bovenop het tuigje. De sluitingen kunnen op slot. De tuigjes zijn afgewerkt met mooi sierband. Verkrijgbaar in 7 kleuren.
  • Model harnas: buiten de borst en buikband waardoor ontsnappen moeilijk wordt gemaakt bevat dit tuigje ook een handvat op de rug. Ideaal voor bijv oudere honden de trap op helpen of een angstige hond de auto in helpen. Verkrijgbaar in 2 kleuren.
  • Model Trixie: Deze bevat ook een buik en borstband. De buikband is verstelbaar naar voren of achteren wat ideaal kan zijn voor reutjes. ook is de buikband afneembaar zodat je op een later moment van een veiligheidstuigje een gewoon hondentuigje kan maken. Dit tuigje is verkrijgbaar in de kleur zwart.

Bij de tuigjes zijn ook hele mooie passende halsbanden en riemen te verkrijgen!

Voor verdere informatie over de veiligheidstuigjes en anti ontsnappingstuigjes verwijzen we je graag door naar de site.