samenwerking met shumafood egbert poell

cenaturio

De professionele Cenaturio hondenbrokken hebben hun goede werking ruimschoots bewezen in het afgelopen jaar en Shumafood heeft hiermee voldoende mogelijkheden om Amor para Perros goed te kunnen ondersteunen.

Wij, Amor para Perros, kennen dit hondenvoer in de persoon van Egbert Poell, altijd in de weer met het afleggen van huisbezoeken voor verenigingen, zakken en zakken vol met hondenvoer laat hij transporteren naar Roemenië als er weer een hulptransport is.

Howard poten toen en nuWij hebben persoonlijk ervaringen met de uitstekende behandeling van bijvoorbeeld de nawerking van demodex in combinatie met Cenaturio voer. Zie als voorbeeld de voorpoten van deze hond. Deze hond heeft een paar jaar met onbehandelde demodex moeten overleven in Spanje. Na zijn aankomst in Nederland is de demodex behandeld. Echter de vreselijke jeukplekken en bindweefsel vorming maakte zijn leven tot een hel. De behandeling in combinatie met Cenaturio voer (lam-rijst) gaf binnen enkele maanden een prachtig resultaat!

Het Cenaturio voer is van Nederlandse makelij en wordt voornamelijk in de professionele wereld geleverd aan fokkers ( o.m. Husky’s, Herders, Retrievers, Labradors en Boxers ) in binnen- en buitenland ( o.m. Nederland, Duitsland en Scandinavie ).

ecostule

Het Cenaturio voer bevat hoge vleespercentages ( meestal 30% of meer ) en is vrij van conserveringsmiddelen en andere ongewenste stoffen. De precieze samenstelling van de diverse voeders staat zeer gedetailleerd beschreven in onze webshop www.shumafood.nl

De ondersteuning door Shumafood aan Amor para perros bestaat uit het volgende:

Adoptanten van buitenlandse hondjes kunnen per hond eenmalig een Shumafood Welkomstpakket (winkelwaarde minimaal €21.– excl vrachtkosten) bestellen.

Het pakket bevat: 

  • 5 kg topkwaliteit Cenaturio voer, afgestemd op de betreffende hond
  • 1 bakje 390 gram Ecostyle VitaalVers 
  • 1 Biofood snoepje
  • prijslijst en documentatie

De enige kosten : € 7,50 vracht- en verpakkingskostenbijdrage. De adoptanten kunnen zich zelf bij Shumafood melden zie contactgegevens onderaan.

Bij vervolgaankopen krijgt Amor para Perros 10% provisie over Cenaturio producten en 5% over de rest van de producten ex verzendkosten.

Geen vrachtkosten binnen Nederland voor Cenaturio grootverpakkingen en orders vanaf € 30.

Gastgezinnen kunnen eenmalig een gratis zak voer van 5 kilo krijgen tegen verzendkosten.

De eigenaren van Shumafood – Yvon en Egbert Poell – hebben zelf ook 3 honden, 1 NL reutje Shumi uit Geleens asiel in 2001, 1 Egyptisch teefje Maboule van Mirtos Animal Project eind mei 2010 en sinds oktober 2013 ook een Roemeens teefje Lori van RSDP. Zie ook de link naar de Maboule-story

Zij zijn zeer betrokken bij het wereldwijde zwerfdierenleed.

Facebook: https://www.facebook.com/#!/Shumafood
Webshop: http://www.shumafood.nl

Email: info@shumafood.nl

biofood