Kerstactie! 60 nieuwe hondenhuisjes voor een tochtvrij en droge winter!

UPDATE HONDENHUISJES! Dankzij zoveel lieve sponsors, donaties en opgezette acties kunnen ALLE huisjes gemaakt worden! 60 stuks! En dat is nog niet alles! Ook voor stro is er nu voldoende geld gedoneerd! De meiden zijn al aan de slag in RoemeniĆ«! Jullie zijn kanjers! De foto’s gaan volgen! HEEL HARTELIJK DANK!!!!!

KERSTACTIE. Wij ontvingen een HARTVERSCHEURENDE vraag uit Roemenie. Deze honden die in de public shelter zitten (Sf Gheorghe) hebben al helemaal niks. Ze krijgen onvoldoende te eten, zitten de hele dag opgesloten. De enige “schuilplaats” tegen regen, sneeuw en tocht zijn deze rottige hokjes. Kapot, lekkend, afgeknaagd. De honden zitten ’s nachts te janken van de kou. Dit kan toch niet!

Help je mee? Er zijn 60 nieuwe hokjes nodig. Vrijwilligers staan daar ter plekke klaar te starten. Hoe eerder ze starten hoe beter!
Help je mee deze lieve schatten in ieder geval een droog en tochtvrij hokje te geven? Stort je bijdrage dan op IBAN: NL63 TRIO 0197 6849 04 Op naam van Amor Para perros, Utrecht (vanuit buitenland: BIC: TRIONL2U)

Comments are closed.