Carmen

 • geslacht: Teefje, wordt nog gesteriliseerd
 • soort: mix medium/groot ± 50 cm hoog
 • huidige verblijfplaats: asiel in Roemenië (in een zogenaamd dodingscentrum)
 • Geboortedatum: ± september 2021
 • land herkomst: Roemenië
 • Mooie Carmen is uit de public shelter gered door een lieve rescuer toen ze slechts 6 weken oud was.
  Ze was door grotere honden in haar hoofd gebeten.
  Inmiddels is Carmen uitgegroeid tot een mooie jonge dame die door haar verzorgster wordt omschreven als zeer lief, dol op aandacht en vertroeteld worden en gek is op spelletjes met zowel de andere honden als met mensen. Een zeer vriendelijke en sociale lieverd!
  Omdat deze jonge dame zo ontzettend van aandacht houdt, zou het fijn zijn als ze haar eigen liefdevolle thuis zou vinden.
  Wie is er als een blok gevallen voor de nieuwsgierige en ondeugende blik van Carmen?

  Wanneer u interesse heeft in Carmen dan gaan wij meer informatie opvragen in Roemenië. Zodra een adoptant zich meldt kan deze lieverd reizen naar Nederland.

  De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
  Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
  Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

  De adoptiebijdrage bedraagt € 325,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
  – De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 290,00
  – De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
  – Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00

  Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.
  Heeft u interesse om te adopteren vul dan het interesseformulier in voor adoptiehond. U ontvangt daarna bericht zodat we nader kennis gaan maken.