Remy

 • geslacht: Reutje nog niet gecastreerd
 • soort: mix groot, ± 56 cm hoog maar wordt nog groter
 • huidige verblijfplaats: privé asiel in Roemenië
 • Geboortedatum: ± februari 2022
 • land herkomst: Roemenië
 • Voor deze kanjer van 8 maanden oud zoeken wij opvang! Adoptie kan ook natuurlijk!
  Deze knapperd heet Remy en is als jonge pup gevonden langs de weg in Roemenië.
  Daar kwam hij in een privé shelter en deelt zijn hok met een andere hond.
  Daar vertellen ze over hem: Remy is snel gegroeid, hij is 8 maanden oud en best een flinke jongen. Remy is een lieve jongen. Hij houdt van knuffelen en spelen. Hij is een slimme jongen en leert snel, hij weet hoe hij moet zitten, liggen en leert pootje geven. Remy loopt aan de lijn en gaat graag op ontdekkingstocht. Remy is goed met andere honden. Remy kan niet zo goed in een kennelomgeving en kan soms overprikkeld raken, raakt een beetje gestrest en heeft duidelijkheid nodig. Remy heeft een leeftijd waarop hij duidelijke grenzen nodig heeft, iets wat in een shelter niet te leren is. In een huiselijke omgeving zal hij kunnen groeien tot perfecte huishond. Remy is speciaal en zal een trouwe kameraad zijn voor zijn familie.
  Remy heeft meer begeleiding nodig dan hij hier krijgt, hij is een actieve jongen en erg slim, soms eigenwijs en hij heeft de neiging zich te vervelen. Hij is toe aan een familie die hem verder zal opvoeden en begeleiden en hem uitdagingen geeft.
  Wie wil deze knapperd opvangen tot aan adoptie of wie wil Remy adopteren? Remy zal een grote hond worden hij is momenteel 56 cm hoog maar is nog niet uitgegroeid.

  Wanneer u interesse heeft in Remy dan gaan wij meer informatie opvragen in Roemenië. Zodra een adoptant zich meldt kan deze lieverd reizen naar Nederland.

  De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
  Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
  Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 3 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zaterdag.

  De adoptiebijdrage bedraagt € 325,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
  – De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 290,00
  – De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
  – Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00

  Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.
  Voor informatie over onze adoptieprocedure verwijzen wij u naar deze pagina.

  Heeft u interesse om te adopteren vul dan het interesseformulier in voor adoptiehond. U ontvangt daarna bericht zodat we nader kennis gaan maken.