Tommie

 • geslacht: reutje nog niet gecastreerd (daar is hij te jong voor)
 • soort: mix medium (herderachtig), verwachting is dat hij 50-55 cm hoog wordt
 • huidige verblijfplaats: prive opvang in Turkije
 • Geboortedatum: mei/juni 2019
 • land herkomst: Turkije
 • Tommie is afgelopen zomer gevonden door toeristen in Turkije bij een hotel waar hij weggepest werd. Ze hebben zich over hem ontfermd en kregen daarbij hulp van diverse dierenliefhebbers uit Nederland. Tommie staat ter adoptie via collega Going Home.

  Tommie is heel lief met andere honden, hij speelt graag met ze. Het is geen druktemaker en kan genieten van lekker luieren.
  Hij is mee gaan wandelen, dus aan de riem lopen kan hij al. Hij is sociaal naar mensen toe!
  In december kan Tommie eindelijk naar een warme mand in Nederland komen. Maar hij zoekt zijn forever mandje nog!

  Tommie heeft voor vertrek naar Nederland bloedtesten gehad op de meest voorkomende ziektes in Turkije bij honden. Hij heeft de cocktailenting en ziekte van Weil enting gehad incl de boost en uiteraard de Rabies enting.
  Hij beschikt over een paspoort en chip.
  De adoptiebijdrage is 325 euro.

  Voor informatie over de adoptieprocedure verwijzen wij u naar onze collega: belinda@goinghome.nl.

Picur

 • geslacht: Teefje, wordt nog gesteriliseerd
 • soort: mix medium ± 45 cm hoog
 • huidige verblijfplaats: asiel in Roemenië (in een zogenaamd dodingscentrum)
 • Geboortedatum: December 2018
 • land herkomst: Roemenië
 • Dit lieve meiske is Picur. Ze is een mooie en lieve jonge dame die goed kan opschieten met de andere honden. Van de aandacht van mensen geniet zij ook! Deze lieverd krijgt nu niet de aandacht die zij verdient. Daarom is het de hoogste tijd dat dit lieve meiske haar liefdevolle thuis gaat vinden. Wie vindt het leuk om Picur kennis te laten maken met de leuke kanten van het hondenleven?

  Wanneer u interesse heeft in deze hond dan gaan wij meer informatie opvragen in Roemenië. Zodra een adoptant zich meldt kan deze lieverd reizen naar Nederland.

  De honden die reizen zijn gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze hebben de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
  Alle honden beschikken over een paspoort en een chip. Maximaal 2 dagen voor vertrek naar Nederland worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze worden dan ook nog ontwormt en ontvlooid.
  Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 3 weken. De aankomst is in Utrecht meestal op een zondag.

  De adoptiebijdrage bedraagt € 325,-. Deze adoptiebijdrage is als volgt opgebouwd:
  – De kosten van vaccinaties, paspoort, bloedtesten, castratie/sterilisatie en transport naar Nederland: € 290,00
  – De chipregistratie in Nederland wordt door onze vereniging verzorgd. De kosten hiervoor zijn: € 5,00.
  – Het gebruik van een veiligheidstuigje ter voorkoming van ontsnapping is verplicht. De kosten voor een tuigje op maat zijn: € 30,00

  Onze vereniging heeft geen winstoogmerk. Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor sterilisatieprojecten en medische zorg voor honden in nood.

  Voor informatie over onze adoptieprocedure verwijzen wij u naar deze pagina.

  Heeft u interesse om te adopteren vul dan het interesseformulier in voor adoptiehond. U ontvangt daarna bericht zodat we nader kennis gaan maken.