Mirai (gereserveerd)

 • geslacht: Teefje, gesteriliseerd
 • soort: Mix medium, ± 45 cm hoog
 • huidige verblijfplaats: vanaf 5 oktober te bewonderen in Nederland
 • Geboortedatum: 2017
 • land herkomst: Roemenië
 • Mirai is een prachtige dame. Helaas wel één met een intens verdrietige blik. Deze lieverd is in 2018 gevangen van straat. Sindsdien wacht deze lieverd op haar veilige en liefdevolle thuis. Mirai is lief in haar gedrag naar mensen toe. Ook met de andere honden heeft deze mooie meid geen problemen. Mirai is Japans voor “toekomst”. Wij gunnen deze lieve meid, een ontzettend lief baasje dat haar weer vrolijk en blij maakt. Wie geeft Mirai een fantastische toekomst?

  Wanneer u interesse heeft in deze hond dan gaan wij meer informatie opvragen bij haar gastgezin.

  Mirai is gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper en heeft de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
  Mirai beschikt over een paspoort en een chip.

  De chipregistratie wordt door onze vereniging verzorgd. De adoptiebijdrage is 285 euro.
  Voor informatie over onze adoptieprocedure verwijzen wij u naar deze pagina.

  Heeft u interesse om te adopteren vul dan het interesseformulier in voor adoptiehond. U ontvangt daarna bericht zodat we nader kennis gaan maken.

Saroo

 • geslacht: Mix medium, ± 50-55 cm hoog
 • soort: Reu, gecastreerd
 • huidige verblijfplaats: particulier gastgezin in Leiden
 • Geboortedatum: 2016-2017
 • land herkomst: Roemenië
  • Prachtige Saroo is in 2018 gevangen van straat in Roemenie en werd naar een public shelter gebracht. Hij is sinds half oktober in Nederland in particuliere opvang.
   Saroo is lief voor mensen en andere honden. Katten vindt hij niet zo interessant, hij kijkt er niet naar om.
   Hij wordt graag aangehaald en als je daarmee stopt probeert hij door heel lief te doen of je er alsjeblieft mee wil door gaan 😉 Saroo wordt omschreven door zijn gastgezin als een blij ei! Hij vindt alles leuk en is heel enthousiast. Hij gaat graag met je mee op stap. Ook mensen buiten vindt hij geweldig leuk!
   Saroo zoekt tijdens de wandeling (nog) niet veel contact met andere honden. Soms zoekt hij ze op en speelt dan, maar meestal doet hij gewoon zijn eigen ding.
   Het alleen zijn is ook geen probleem hij is nu max 4 uur alleen geweest en dat gaat goed. Met een kauwbotje of Kong is meneer goed tevreden en vermaakt zich daar dan prima mee. Op kinderen reageert hij goed, het is een stabiele rustige hond waardoor hij ook door kinderen zich goed laat aanhalen. Saroo is ook een slimme hond en leert al wat commando’s als “kom” en “poot”.
   Hij is zindelijk en gaat gemakkelijk met de auto mee. Saroo is eigenlijk een perfecte gezinshond!
   En vooral heel erg lief……..Achtergrond: toen Saroo gevangen werd had hij grote onden in zijn nek. Hij is waarschijnlijk door andere honden aangevallen.
   Onze stichting heeft de medische kosten voor zijn herstel betaald. Gelukkig heeft hij hier geen trauma aan over gehouden en vertoont hij geen naar gedrag naar andere honden. Het is een echt stabiele hond. Wel moet hij wat afvallen ;-)Saroo is gecontroleerd op ziektes als Brucella Canis, Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper en heeft de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
   Saroo beschikt over een paspoort en een chip.

   De chipregistratie wordt door onze vereniging verzorgd. De adoptiebijdrage is 285 euro.
   Voor informatie over onze adoptieprocedure verwijzen wij u naar deze pagina.

   Heeft u interesse om te adopteren vul dan het interesseformulier in voor adoptiehond. U ontvangt daarna bericht zodat we nader kennis gaan maken.

Grace

 • geslacht: Teefje, gesteriliseerd
 • soort:Mix medium, ± 50 cm hoog
 • huidige verblijfplaats: gastgezin in Eemnes
 • Geboortedatum: 2014-2015
 • land herkomst: Roemenië
  • Deze mooie dame met haar prachtige ogen is Grace. 1 blauw oog, 1 bruin oog wat een prachtige bijzondere hond! Zij is in het voorjaar van 2018 door haar baasje naar de shelter (Roemenie) gebracht. Ze is vanaf half oktober 2019 in Nederland. Lieve Grace is wat verlegen tegenover mensen die zij nog niet kent. Tegenover de mensen die zij wel kent, is zij echter hartstikke lief. Grace heeft wat begeleiding nodig bij bezoek. Maar buiten gaat ze met alles en iedereen heel relaxed om. Honden, katten, mensen alles is haar lief dan. Van brommers kan ze wat schrikken. Verder loopt ze heel relaxed op straat, en trekt zich eigenlijk niks aan van wat er om haar heen gebeurd. Ook keffende honden.. ze blijft heel rustig en doet haar eigen ding.
   Grace is in veel opzichten een hele bijzondere hond, prachtig om te zien maar ook een eigen uitstraling. Ze is erg aanhankelijk naar haar baasje/vrouwtje toe zen zoekt daar veel contact mee.Grace is gecontroleerd op ziektes als Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Ze heeft de cocktailenting, rabiës enting en ziekte van Weil entingen gehad.
   Ze beschikt over een paspoort en een chip. Ze is ontvlooid en ontwormd.De chipregistratie wordt door onze vereniging verzorgd. De adoptiebijdrage is 285 euro.
   Voor informatie over onze adoptieprocedure verwijzen wij u naar deze pagina.Heeft u interesse om te adopteren vul dan het interesseformulier in voor adoptiehond. U ontvangt daarna bericht zodat we nader kennis gaan maken.

Lewis

 • geslacht: reu, niet gecastreerd
 • soort:mix medium, 50 cm hoog weegt 28 kilo
 • huidige verblijfplaats: gezin in Hoogeveen
 • Geboortedatum: 15 september 2015
 • land herkomst: Roemenië
    • Dit is mooie Lewis, hij is geboren in Roemenie. Lewis is sinds 2016 in Nederland bij een gezin.
    • Lewis is een wat onzekere hond die niet meteen enthousiast wordt van mensen die hij niet kent. Maar voor zijn baasje is het een kanjer! Het baasje zegt; Lewis is een super lieve hond.
    • Lewis is een rustige lieve hond voor de baas. Heel alert op wat allemaal om hem heen gebeurt, waaks. Niets ontgaat hem, hij houdt alles in de gaten. Hele slimme hond. Weet inmiddels hoe de klink van een deur werkt. Houdt heel veel van aanhalen en knuffelen. Luistert naar bepaalde commando’s. Zit, lig, wachten. Voor de baas doet hij alles. Kan goed met kat die in hetzelfde huis hoort. Wel heel angstig, vooral knallen. Oud en nieuw kan je beter weg gaan voor hem anders kruipt hij angstig in een hoekje.
    • Hij gaat super goed met de andere hond in het gezin!
    • Of Lewis met kleine kinderen weten we niet. Hij vindt veel drukte niet fijn. Bij bezoek zal hij blaffen tot hij weet wie er in huis is. Lewis is veel bij het baasje in de winkel en als er een klant op bezoek komt wacht Lewis tot de klant zit en komt hij vanzelf kijken, knuffel halen of hij komt niet. Omdat Lewis een onzekere hond is moet het nieuwe baasje daar met gevoel mee om gaan. Schreeuwen of straffen bijvoorbeeld zal niet goed zijn voor Lewis.

   Helaas triggert er iets bij de oudste zoon in het gezin waardoor er voor Lewis een ander adres gezocht wordt. Dit tot groot verdriet van de gezinsleden.

   Lewis wordt geplaatst met paspoort, de chipregistratie wordt door onze vereniging verzorgd. Lewis is in september 2019 gevaccineerd met de cocktailenting en tegen kennelhoest.

   De adoptiebijdrage is 200 euro.
   Voor informatie over onze adoptieprocedure verwijzen wij u naar deze pagina.

   Heeft u interesse om te adopteren vul dan het interesseformulier in voor adoptiehond. U ontvangt daarna bericht zodat we nader kennis gaan maken.

Lara (gereserveerd)

 • geslacht: teefje gesteriliseerd
 • soort:mix medium, ± 45 – 50 cm hoog
 • huidige verblijfplaats: gezin in Arnhem
 • Geboortedatum: juli 2017
 • land herkomst: Roemenië
   • Dit is mooie Lara, ze is geboren op 18 juli 2017 in Roemenie. Lara is sinds december 2017 in Nederland.
    Ze werd geadopteerd maar door diverse prive omstandigheden zoekt zij nu een ander forever mandje. Kijk toch wat een vrolijk meisje is dit! Lara is een onzeker hondje en vindt nieuwe situaties wat spannend. Maar ze is ook heel nieuwsgierig! Onbekende mensen loopt ze van weg. Ze heeft tijd nodig om je te vertrouwen.
    Lara heeft een puppy cursus gedaan, ze is leergierig en erg slim waardoor ze dingen snel leert.
    Naar kinderen toe is ze erg lief. Lara is een speels hondje.
    De onzekerheid van Lara uit zich in blaffen, ze reageert op prikkels en blaft dan snel.We zoeken voor Lara een rustige leefomgeving waar ze niet al te veel prikkels binnen krijgt. Een gezin met ervaring met honden en weten hoe ze om moeten gaan met onzekerheid, en ook tijd hebben haar daarin te begeleiden.Lara is tussen de 45 en 50 cm hoog en weegt 16 kilo. Ze is op 25 mei 2019 voor het laatst gevaccineerd: cocktailenting, ziekte van Weil en kennelhoest.
    Lara wordt het beste geplaatst in een huis met een (omheinde) tuin.
    Ze kan enkele uurtjes alleen zijn. Ze kan goed overweg met andere honden, katten is onbekend.Lara is een prachtige hond! Ze zal heel gelukkig worden als u haar een rustige omgeving biedt en haar veel liefde en aandacht kan geven.
    Lara wordt geplaatst met paspoort, de chipregistratie wordt door onze vereniging verzorgd.

    De adoptiebijdrage is 200 euro.
    Voor informatie over onze adoptieprocedure verwijzen wij u naar deze pagina.

    Heeft u interesse om te adopteren vul dan het interesseformulier in voor adoptiehond. U ontvangt daarna bericht zodat we nader kennis gaan maken.

Pages:  123