Help de dieren in Oekraine!

HELP DE DIEREN IN OEKRAINE!

Als eerste: ken jij mensen uit Oekraïne die weg willen? Op deze site vindt je tips over het evacueren van dieren.. opvang in naburige landen en versoepelde export regels: https://worlddogfinder.com/blog/news/pets-in-ukraine-dogs-in-war-zones-and-how-to-evacuate-them?

Niets doen….. ogen en oren dicht…. nee dat kan niet! De bevolking van Oekraïne heeft keihard hulp nodig! Maar ook de dieren daar! Rode Kruis en zo zet zich al in voor de mensen.. wij proberen de dieren te helpen!
Wij willen diverse initiatieven steunen, zoals:
Een bevriende collega van ons, een Belgische vrouw (Ann Holvoet) heeft in Roemenië in het verleden 2 shelters opgezet (Laika 1 en Laika 2). Daar hebben we al aantal keer voer naartoe gestuurd en honden vandaan bemiddeld.
Deze vrouw gaat vanuit Roemenië met een truck, medicamenten voor dieren en voer naar de grens van Oekraïne om dit te brengen en om dieren mee terug te nemen die achtergelaten zijn. Dit moet wel uitvoerbaar zijn uiteraard!
Ze wil die dieren onderbrengen bij haar shelters en bij shelters in de omgeving. Ook is er gedacht over het opzetten van een noodopvang bij de Poolse grens. Over die plannen houden we jullie op de hoogte via deze website en onze Facebookpagina https://www.facebook.com/liefdevoorhonden. Ann kennende laat zich niet snel afschrikken! Het is een power vrouw! Maar dat kan zij niet zonder hulp!
Voor Nederland zijn wij, Amor Para Perros, Liefde voor Honden, haar contactpersoon. Wij willen pallets met hulpgoederen naar haar shelters in Roemenië sturen en zij zorgt dat dit in Oekraïne komt of bij de opgezette noodopvang. ZONDER JOUW HULP KUNNEN WE ZO WEINIG! Mocht transport naar Oekraïne niet meer lukken dan gaat t geld naar dierenopvang in naburige landen!
Voor België is het contactpersoon Louise van Hoorenbeeck https://www.facebook.com/louise.vanhorenbeeck
𝐇𝐨𝐞 𝐤𝐚𝐧 𝐣𝐢𝐣 𝐡𝐞𝐥𝐩𝐞𝐧?
– 𝐕𝐨𝐞𝐫 𝐞𝐧 𝐝𝐢𝐞𝐫 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞𝐧 𝐢𝐧𝐥𝐞𝐯𝐞𝐫𝐞𝐧. Dat kan op dit moment in Utrecht, Nieuwegein, Koog ad Zaan, Aalsmeer, Nieuwkuijk, Opeinde (Drachten) en ’s Heerenberg. Bel 06-39469840 voor de adressen van deze inleverpunten (i.v.m. privacy publiceren we deze adressen niet op internet).
– 𝐉𝐞 𝐨𝐩𝐠𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐚𝐥𝐬 𝐢𝐧𝐥𝐞𝐯𝐞𝐫𝐩𝐮𝐧𝐭. Dit houdt in dat je naast het innemen van de hulpgoederen dit op een afgesproken datum en tijdstip naar Utrecht moet brengen op het moment dat wij de pallets gaan klaarmaken.
-𝐅𝐢𝐧𝐚𝐧𝐜𝐢𝐞𝐞𝐥 𝐬𝐭𝐞𝐮𝐧𝐞𝐧 voor brandstof naar en in Oekraïne, het
opsturen van pallets voer, evacuatiekosten vanuit Oekraine van
dieren, opvangkosten naburige landen. Dat kan via
– 𝐈𝐁𝐀𝐍 NL63 TRIO 0197 6849 04 op naam van Amor Para Perros,
Utrecht (vanuit buitenland: BIC: TRIONL2U) onder vermelding van:
Oekraïne.
– 𝐏𝐚𝐲𝐩𝐚𝐥 info@liefdevoorhonden.nl
– 𝐓𝐢𝐤𝐤𝐢𝐞: https://tikkie.me/pay/o59fvgq1vjusd2kjofiv
Wij gebruiken dit geld in eerste instantie om de pallets te versturen. Mocht dat geen zin hebben omdat er geen transport mogelijk is naar Oekraïne dan zetten we het geld in voor dierenopvang in de naburig omliggende landen. Of om evacuatie transport te betalen van dieren uit Oekraïne.
Wij zullen de donaties publiceren op onze Facebookpagina zonder vermelding van naam i.v.m. de privacy. Wij vermelden alleen de eerste en laatste letter van je achternaam en het bedrag daarbij. Geheel anoniem kan ook vermeld dan bij je betaling: Oekraïne anoniem.
Lieve mensen help mee! Elke bijdrage is van harte welkom! Laat de dieren in Oekraïne niet barsten!
Hulp dieren Oekraine

Hulp dieren Oekraine

 

 

Comments are closed.