In Roemenie zag een voorbijganger een zak drijven in het water. Daarin zaten 3 puppy’s. Deze voorbijganger heeft de zak uit het water gehaald en vroeg op social media om hulp. Agnes, de vaste vrijwilligster waar wij mee werken heeft zich ontfermd over de kleintjes. Ze worden nu met de hand groot gebracht.
Wij helpen haar door voer te sturen en puppy melk.

UPDATE ACTIES OEKRAINE
Samen zijn we sterk! Eerder stuurden we al 4500 kilo hondenvoer naar Oekraïne! Nu hebben we ook de handen in 1 geslagen met Straydogs Rescue Nederland en sturen we gezamenlijk nog een keer 4500 kilo honden en kattenvoer naar Odessa, Oekraïne. Dit gaat in gedeeltes van 1000 kilo. Zaterdag gaat de eerste lading gecombineerd met humanitaire hulpgoederen vanuit Constanta. Dit gebeurd allemaal onder militaire begeleiding. Het was een uitdaging om de shelter(s) in Odessa te bevoorraden maar we zijn ontzettend blij dat t gelukt is. Inmiddels moeten we nu niet stil zitten want er zijn nog veel en veel meer hulpvragen. Wil je ons helpen om te kunnen blijven helpen? Er lopen duizenden achtergelaten huisdieren op straat!
Zie dit filmpje waarin de shelter zich voorstelt en iets vertelt over de situatie nu: https://youtu.be/-BZYiN0tQG0 Deze shelter heeft maar liefst 500 honden en 100 katten! En dan nog de zorg over de achtergelaten huisdieren!
Je kunt helpen door te doneren via:
IBAN: IBAN: NL63 TRIO 0197 6849 04 Amor para Perros ovv hulp Oekraine
Paypal: info@liefdevoorhonden.nl
𝐔𝐏𝐃𝐀𝐓𝐄 𝐀𝐂𝐓𝐈𝐄 𝐎𝐄𝐊𝐑𝐀Ï𝐍𝐄
We hebben nu in totaal𝟒𝟓𝟎𝟎 𝐤𝐢𝐥𝐨 𝐯𝐨𝐞𝐫 besteld daarvan is 1500 kilo al in Oekraïne! Ann Holvoet zorgt ervoor dat er om de dag ongeveer 1500 kilo voer naar de Oekraïne gaat. We bestellen dat voer in Roemenië het wordt ook in Roemenië afgeleverd en gaat per transport bus naar Oekraine. Dit is momenteel de snelste oplossing! We weten niet hoe lang we deze transporten kunnen doen dus daarom kiezen we voor efficiëntie! Gisteren zijn er 𝟐𝟒 𝐡𝐨𝐧𝐝𝐞𝐧 𝐦𝐞𝐞 𝐭𝐞𝐫𝐮𝐠 𝐠𝐞𝐤𝐨𝐦𝐞𝐧 vanuit Oekraïne, ze worden in Roemeense shelters opgevangen.
De transporten zijn niet ongevaarlijk en erg spannend en worden door ex militairen uitgevoerd! Ann regelt dit allemaal! Topper! Gisteren hebben een paar vrijwilligers uit UK zich gemeld bij haar team daar is de foto van de bus van! We blijven voer inzamelen in Nederland zodra we voldoende hebben voor een paar pallets worden ook deze naar Roemenië gestuurd om vandaar uit naar Oekraïne te gaan! We kunnen niet met de armen over elkaar gaan zitten.. er is echt snelle actie vereist!
Help je mee om te zorgen dat we om de dag 1500 kilo voer kunnen sturen?