LET OP DEZE HONDEN ZIJN GEADOPTEERD EN DUS NIET MEER BESCHIKBAAR!

Tweeny en Poes (gereserveerd)

 • geslacht: teefje gesteriliseerd en Poes kater gecastreerd
 • soort: Mix klein, ± 40 cm hoog
 • huidige verblijfplaats: Arcen
 • Geboortedatum: Tweeny: 2012 Poes: 2006
 • land herkomst: Roemenië
  • Mogen wij je voorstellen aan een heel bijzonder stel?
   Tweeny en Poes! Zij zoeken samen een nieuw huis en blijven bij elkaar!!

   Deze 2 lieverds zijn 6 jaar geleden op particulier initiatief naar Nederland gekomen. Ze komen uit Roemenië. Omdat de huidige eigenaar inmiddels te veel lichamelijke beperkingen heeft kan hij de hond niet meer uitlaten. Ons is hulp gevraagd om deze 2 schatjes te promoten en te helpen bij het her-adoptieproces en dat doen we natuurlijk graag!

   Beschrijving Tweeny: is een lief teefje van nu 7 jaar. Tweeny houdt van kleine wandelingetjes van zo’n 20 minuten en als dat zo’n 2 a 3 keer per dag gebeurd is dit meiske super tevreden!
   Tot haar 1e jaar woonde Tweeny in Roemenie en kwam daar in een prive opvang omdat Tweeny geen baasje had.. Zij sloot bij die opvang vriendschap met een hele bijzonder kat: Poes. Die 2 trokken zo leuk op samen dat de rescuer in Roemenie een adoptiegezin zocht waar zowel Poes als Tweeny terecht konden. Dat adres werd gevonden en zo reisden de 2 in december 2013 naar Nederland. Daar kwamen ze bij een wat oudere man terecht die al in een bejaardentehuis woonde. Met een klein stadstuintje en wat wandelingen op een dag ging het allemaal super goed. Helaas gaat het met de gezondheid van de man nu, 6 jaar later, niet zo goed en kan hij niet meer goed met Tweeny lopen. Daarom zoeken wij voor zowel Poes als Tweeny een adres waar ze beiden welkom zijn.
   Tweeny is een klein lief meisje van 40 cm hoog. Ze is gezond en houdt van een knuffel op zijn tijd. Ze is gewend om in haar mand te slapen of ze gaat mee naar bed. Ze mag in het huidige gezin ook op de bank liggen dat is ze al 6 jaar gewend. Tweeny kan wel onzeker zijn naar met name grotere honden en dat kan zich uiten in uitval gedrag. Maar dat is allemaal heel goed te handelen. Tweeny is ook super gek op kinderen!

   Beschrijving Poes: Dit is Poes, een vrolijke jongen van nu 13 jaar. Ondanks dat het een gecastreerde kater is, wordt deze echte man poes genoemd 😉 Poes is een gezonde gecastreerde kater die niet veel vraagt. Hij wil kunnen spelen met Tweeny en loopt af en toe de tuin in. Hij heeft geen gezondheidsproblemen en wordt graag aangehaald.

   Wie wil dit lieve onafscheidelijke stel in huis nemen? Wat een mooi bijzonder stel is dit! Ze wonen beiden nu in Arcen. De vaccinaties zijn op orde evenals het paspoort.
   Voor informatie over onze adoptieprocedure verwijzen wij u naar deze pagina.

   Heeft u interesse om te adopteren vul dan het interesseformulier in voor adoptiehond. Tweeny en Poes worden alleen samen geplaatst! U ontvangt daarna bericht zodat we nader kennis gaan maken.
   Adoptie zal gaan met een adoptieovereenkomst tussen de huidige eigenaar en de nieuwe adoptant.