LET OP DEZE HONDEN ZIJN GEADOPTEERD EN DUS NIET MEER BESCHIKBAAR!

Angel

  • geslacht: teefje gesteriliseerd
  • soort: mix medium ongeveer 45-50 cm hoog
  • huidige verblijfplaats: vanaf 13 augustus 2017 in gastopvang in NL
  • Geboortedatum: 2013
  • land herkomst: Roemenie
  • Angel is een onzekere hond maar erg gesteld op mensen. Ook met andere honden kan zij goed overweg. Zij zat eerst in de public shelter maar inmiddels is ze in particuliere opvang in Roemenie. Angel kan niet met katten overweg! Wij realiseren dat de omschrijving wat summier is. Indien u interesse hebt in deze hond dan kunt u ons om meer informatie vragen.

    Als we de honden reis klaar maken laten we ze castreren of steriliseren (niet bij honden onder de 9 maanden), geven de cocktailenting, ze worden ontwormt en ontvlooid en we maken paspoort en chip in orde. Ze worden door een dierenarts gecheckt op ziektes als Hartworm, Ehrlichia, Parvo, Lyme Anaplasma en Distemper. Maximaal 2 dagen voor vertrek worden ze nog een keer gecheckt door een dierenarts. Ze reizen over de weg met een erkende en diervriendelijke transporteur. Deze rijdt ongeveer 1 keer per 3 weken.

    Heeft u interesse om te adopteren vul dan het intakeformulier in voor adoptiehond. Wij bellen u daarna op en zullen verder kennismaken.

Bella_Mimi

Naam: Mimi
Geslacht: teefje gesteriliseerd
Leeftijd: ongeveer 9 maanden
Volledig ge-ent, gechipt met EU paspoort
Verblijfplaats: Roemenie komt 13 december aan in Nederland
 

Mimi is een heel lief, sociaal en zachtaardig meisje. Ze houdt van spelen en kan goed overweg met andere honden en katten.

Ze werd in Roemenie gevonden op straat. Daar werd zij opgevangen en ze verblijft nu in een opvang met 20 andere honden. Dat is haar een beetje te druk. Daarom laten wij haar 13 december overkomen en komt zij in een gastgezin in de regio Arnhem.

Mimi is een beetje een verlegen hondje, die haar eigen baasje/vrouwtje zoekt die ze kan vertrouwen. Ze is erg lief en houdt van een flinke knuffel op z’n tijd.

informatie? Mail dan naar info@liefdevoorhonden.nl of bel 06-39469840

Rocco

Naam: Rocco
Geslacht: reu gecastreerd
Leeftijd: ongeveer 9 maanden
Schouderhoogte: 54 centimeter
Verblijfplaats: Utrecht bij een gastgezin
Kan met katten, honden, kinderen,  is een gevoelige lieve hond, houdt van knuffelen en gaat graag mee op stap

Hey.. hallo… mijn naam Is Rocco! Ik ben gevonden op straat in Roemenie als klein pupje. Samen met mijn mama en zusjes en broertjes werd ik meegenomen naar huis van Florentina en mocht ik daar wat groter worden.

Nou dat is gelukt. Vind je me geen knappert? En dat niet alleen, ik ben ook nog eens ONTZETTEND lief! Ik knuffel graag, houd van mensen en dieren en ben betrouwbaar met kleine kinderen.
Ik heb wel een beetje puppie cursus nodig want de basis commando’ s (wat een woord he.. zo noemt het gastvrouwtje het..!) ken ik nog niet.

O ja ik zie er wel uit als een hele knul en dat ben ik ook.. maar stiekem wil ik je wel verklappen dat ik wel een hele gevoelige hond ben. Bijvoorbeeld waar ik nu logeer, in Utrecht, woont ook een grote hond. Die was vanochtend even boos op me omdat ik met zijn speeltje wilde spelen. Toen gaf hij een knauw mijn richting uit. Oei, ik schrok zo! Ben gillend naar het vrouwtje gerend en het liefste sprong ik in haar armen!
Verder ben ik erg onderzoekend, nieuwsgierig, kan enkele uurtjes alleen zijn en zoek ik wel een baas of gezin waar ik veel onder de mensen kan zijn.
Ik ga graag mee op stap en ik wil graag de rest van mijn leven met je knuffelen.
informatie? Mail dan naar info@liefdevoorhonden.nl of bel 06-39469840

 

Happy

Happy is een lieve gecastreerde reu van ruim 2 jaar. Schouderhoogte is 55 cm, zijn gewicht ongeveer 30 kilo. Zijn geschatte geboortedatum is maart 2012. Happy is een hele bijzondere lieve aanhankelijke hond. Hij kan met katten, andere honden en kinderen. Het is een intelligente hond die graag wat voor je doet. Hij is rustig, blaft niet overmatig veel ofzo. Hij is wel iet wat onzeker.
Loopt gemakkelijk aan de riem. Kan ook naast de fiets. In de auto vind hij het helemaal fijn. Tijdens het wandelen kan hij wel blaffen tegen andere honden en heeft dan zijn staart tussen de benen en zoekt steun bij jou. De eerste ontdekking met water was leuk eerst verbaasd later dollend in t water. Er zit geen jachtinstinct bij dus met de tijd kun je er rustig mee door het bos of over heide lopen. Hij is geobsedeerd door eten maar als hij eenmaal weet dat er regelmatig eten is zal die obsessie wel verdwijnen. Dat heeft echter tijd nodig.

Happy komt uit Roemenie en heeft daar niet veel aandacht en liefde gekend. Hij verblijft nu sinds enkele weken bij een gastgezin in Nederland. Happy is een hele bijzondere hond die heel snel je hart raakt.

Happy is volledig geënt, gechipt en heeft Europees Paspoort.

Bonnie

Wat een pech dat deze kleine engel geboren is als een meisje.
Omdat ze een teefje is wilde haar eigenaar haar niet.
Hij heeft dit kleine meisje, kleiner als een kat in de bossen van Roemenie gedumpt.
Ze is gered door mensen die haar vonden. Ze was zo bang en zat vol met vlooien.
Ze is in bad geweest, ontvlooid en wordt momenteel goed opgevangen in Roemenie tot dat ze mag reizen naar Nederland.

Nu Bonnie heeft haar eerste enting gehad en gewend is met de mensen wordt ze een leuk vrolijk pupje en wacht ze op goede adoptie ouders.

Bonnie is al geadopteerd en komt snel naar Nederland!

Pages:  12345...»